суббота, 14 сентября 2013 г.

Отметили за наши труды...


11 вересня у Дніпродзержинському академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки пройшли міські урочисті збори з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Учасників зібрання привітав міський голова Станіслав Сафронов.
Міський голова нагадав про завдання, яке поставив Президент України Віктор Янукович – робити все можливе, щоб кожен громадянин країни мав можливість активно займатися фізичною культурою. Особливо це стосується дітей та молоді, адже звичку до здорового способу життя треба формувати з раннього віку. Під керівництвом губернатора Дмитра Колєснікова на Дніпропетровщині розпочато реалізацію програми «Міцне здоров’я – успішне життя», спрямованої на виховання здорового покоління жителів області. Однією зі складових цієї програми є розвиток інфраструктури для занять фізкультурою та спортом.
«Приємно відзначити, що Дніпродзержинськ з робочого, промислового міста перетворюється на потужний культурний і спортивний центр. У нашому місті проходять спортивні заходи державного, європейського і навіть світового масштабу. Спортсмени Дніпродзержинська високо несуть своє звання на спортивних аренах світу, славлячи місто й Україну перемогами та рекордами», – наголосив Станіслав Сафронов. Міський голова побажав спортсменам нових звершень та перемог, а всім прихильникам спорту – міцного здоров’я, оптимізму та бадьорості.
Заступник міського голови, директор департаменту молоді та спорту міської ради Сергій Павлюк запевнив, що міська влада буде і надалі робити все необхідне для розвитку спортивної галузі, збереження та розбудови мережі закладів фізкультури і спорту, щоб усі спортсмени та фізкультурники нашого міста мали можливість вільного доступу до якісних спортивних споруд та занять.
Кращим спортсменам і тренерам Дніпродзержинська були вручені міські нагороди.

С пощником Народного Депутата Украины Дидух А.Ю.


                 С заместителем городского головы Павлюком С.М.


0 коммент.:

Отправить комментарий

Расскажи об этом друзьям!