среда, 22 мая 2013 г.

РЕГЛАМЕНТ ЧЕМПИОНАТА УКРАИНЫ ПО ТХЕКВОНДО СРЕДИ КАДЕТОВ (ОДЕССА)

РЕГЛАМЕНТ

Чемпіонату України з тхеквондо (ВТФ) серед кадетів




1. Мета і задачі.



Змагання проводяться з метою подальшого сприяння розвитку тхеквондо (ВТФ) в Україні, як олімпійського виду спорту, та підвищення рівня технічної майстерності.

Задачі змагання:

· виявлення сильніших спортсменів - кандидатів до збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед кадетів 2013 року

· поширення інформації про тхеквондо (ВТФ) та залучення до занять широких кіл населення,

· визначення загального рівня підготовки спортсменів,


2. Час і місце проведення змагання.

Змагання відбудуться 07 - 09 червня 2013 року за адресою: м. Одеса, Спортивний комплекс Одеського НПУ, Шампанський провулок 11а.

Початок змагань о 09.00.

Засідання мандатної комісії – 07 червня 2013 року.

08 червня:

кадети: до 33 кг, до 37 кг, до 41 кг, до 57 кг, до 61 кг;

кадетки: до 29 кг, до 33 кг, до 37 кг, до 51 кг, до 55 кг;

09 червня:

кадети: до 45 кг, до 49 кг, до 53 кг, до 65 кг, понад 65 кг;

кадетки: до 41 кг, до 44 кг, до 47 кг, до 59 кг, понад 59 кг.



3. Керівництво проведення змагань.

Загальне керівництво здійснюється відділом єдиноборств та складно – координаційних літніх видів спорту департаменту спорту вищих досягнень Державної служби молоді та спорту України і Федерацією тхеквондо (ВТФ) України.

Безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію чемпіонату затверджену Державною службою молоді та спорту України за поданням Федерації тхеквондо (ВТФ) України та осередком Федерації тхеквондо (ВТФ) України за місцем проведення змагань.



4. Умови проведення

Змагання проводяться згідно з діючими правилами змагань.

Медичне забезпечення змагань проводиться відповідно до "Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів", затверджене наказом Міністерства охорони здоров'я України з обов'язковим залученням карети швидкої допомоги та присутністю лікаря.

Спортсмени змагаються у формі та захисному спорядженні відповідно до правил змагань з тхеквондо (ВТФ).

Команди, до складу яких включено 10 (десять) і більше спортсменів, що

не укомплектовані суддею, до змагань не допускаються.

За нетактовну поведінку спортсмена, тренера або представника

команди під час змагань вся команда може бути знята зі змагань, а результати її спортсменів анульовані.

Секундант спортсмена повинен бути одягнений у спортивний костюм та змінне спортивне взуття.


5. Учасники змагання.

До участі у змаганнях допускаються виключно тільки громадяни України – члени збірних команд областей, мм. Києва та Севастополя, Автономної Республіки Крим за результатами відбіркових змагань згідно з рішенням місцевих тренерських рад. Допуск команд здійснюється відповідно до виклику відділу єдиноборств та складно-координаційних літніх олімпійських видів спорту департаменту спорту вищих досягнень Держмолодьспорту України та заявкою, завіреною структурним підрозділом з фізичної культури і спорту місцевого органу виконавчої влади та обласним осередком Федерації тхеквондо (ВТФ) України.

Спортсмени, які не провели жодного поєдинку та їм зроблено запис у протоколі змагань «Неявка» втрачає статус учасника змагань.

У змаганнях беруть участь спортсмени 1999 - 2001 р. р. н., які мають спортивну підготовку відповідно до вимог Єдиної спортивної класифікації України – 2 спортивний розряд та спортивну кваліфікацію, що визнана Всесвітньою Федерацією тхеквондо та зазначена в «особистій книжці спортсмена» ФТУ - 5 Куп.


6. Програма змагань.

Змагання проводяться як особисті з метою визначення кандидатів до складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед кадетів у вагових категоріях:

кадети: до 33 кг, до 37 кг, до 41 кг, до 45 кг, до 49 кг, до 53 кг, до 57 кг,

до 61 кг, до 65 кг, понад 65 кг;

кадетки: до 29 кг, до 33 кг, до 37 кг, до 41 кг, до 44 кг, до 47 кг, до 51 кг,

до 55 кг, до 59 кг, понад 59 кг.


7. Нагородження

Спортсмени, які посіли перше, друге та два треті місця нагороджуються дипломами відповідних ступенів Держмолодьспорту України, медалями і призами.

Тренери переможців змагань нагороджуються дипломами відповідних ступенів Держмолодьспорту України.

Під час нагородження спортсмени мають бути одягнені у спортивну форму.


8. Умови прийому

На чемпіонаті України з тхеквондо (ВТФ) серед юніорів витрати, пов’язані з організацією і проведенням змагань: оренда спортивного залу, оплата обслуговуючого персоналу, послуги швидкої допомоги, нагородження, всі витрати на відрядження суддів, які офіційно запрошені на суддівство (проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, проживання й харчування) – за рахунок Держмолодьспорту України, згідно із затвердженим кошторисом змагань у межах коштів, передбачених Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік.

Інші витрати на відрядження учасників, тренерів, суддів у складі команд та представників команд для участі у чемпіонаті України з тхеквондо (ВТФ) серед юніорів (проїзд, добові в дорозі) несуть організації, що відряджають.

9. Заявки.

Попередні поіменні заявки на участь у змаганні подаються до Федерації тхеквондо (ВТФ) України office@ftu.com.ua та до відділу єдиноборств та складно – координаційних літніх видів спорту департаменту спорту вищих досягнень Державної служби молоді та спорту України k_bogdana@ukr.net не пізніше 31 травня 2013 року.

У разі зміни складу команди необхідно додатково повідомити відділ єдиноборств та складно – координаційних літніх видів спорту департаменту спорту вищих досягнень Державної служби молоді та спорту України і Федерацію тхеквондо (ВТФ) України.

Поіменні заявки (2 примірника) відповідної форми з допуском лікаря, паспорт (документ з фотокарткою, що підтверджує особистість та належність до даного регіону), медична страховка, а також документи, які підтверджують підготовку з тхеквондо (ВТФ) подаються в день приїзду до мандатної комісії.

Довідки за телефонами (057) 731-58-62, 050 447 45 13 (офіс ФТУ).

0 коммент.:

Отправить комментарий

Расскажи об этом друзьям!